REVIEW SENYUM SAMPAI LANGIT

9789675118883-medium

EBUKU SENYUM SAMPAI LANGIT OLEH SYASYAJA

Aufa mahukan anjakan paradigma – melalui perkahwinan! Tetapi dia tidak mempunyai calon suami. Mungkin memang betul wujud ‘hantu kahwin’ dalam dunia ni dan telah berjaya merasuk fikiran Aufa. Idea gila ini menemukan Aufa dengan ‘jejaka idaman Malaya’.

Tetapi jejaka itu langsung tak termasuk dalam senarai jejaka idaman Aufa. Aufa mahukan lelaki yang bermulut manis seperti Bruno Mars. Tapi yang dia dapat adalah lelaki dari Planet Mars yang kerek! Tapi yang kerek itulah yang berjaya buat dia gila bayang tahap melayang terbang sampai ke bulan.


Lawak betul cerita ni. Serious admin tak tipu lawak gila! Admin rasa terus tersenyum bila stress kerja. Walaupun watak Aqil kerek. Tapi sebenarnya dia sangat sweet. Sungguh mencairkan watak kamu Aqil! Malu tapi mahu itulah keadaan Aufa apabila dikahwinkan dengan Aqil yang dahulunya sangat tidak disukai. Siapa tahu, cinta mula berputik dihati mereka.

Yang jauh asyik teringat, yang dekat tak terpikat.. Tak kenal maka tak cinta. Begitulah ceritera cinta mereka. Tapi adakah mereka akan kekal bersama? Siapa Lisa? Adakah Lisa setitik nila dalam susu yang akan merosakkan segalanya?

eBook penuh boleh didapati di E-Sentral.com
https://www.e-sentral.com/search/byid/75691/senyum-sampai-langit