REVIEW ISTERI UNTUK DISEWA

9789670890173-medium

ISTERI UNTUK DISEWA OLEH SYAMNURIEZMIL

Dia bukan seorang perempuan yang menjual maruahnya tapi dia ialah Nur Adreiana, minah merah jambu. Akibat perniagaan perkhidmatan sewanya itu, tiba-tiba saja hatinya itu dituntut untuk dimiliki empat jejaka. Namun, Nur bukan lelaki yang boleh berkahwin empat.
“Nur pulangkan cincin ini apabila Nur bersedia untuk tidak menjadi isteri abang ya, sayang…” – Noah Ryzal, pelanggan.
“Ini cincin pilihan saya, untuk awak. Tak apa… Kalau tak suka, banyak lagi boleh pilih! Cubalah untuk terima saya, Cik Nur!” – Putera Raiyan, CEO.
“Cincin ini untuk Nur, dan akan hanya jadi milik Nur. Bukan Isabella, bukan sesiapa. Titik.” – Imtiyaz Irdad, kawan baik.
“Ini cincin daripada ayah kepada ibu saya. Nanti, kalau parents awak setuju, kita kecilkan sikit.” – Suffi Naufal, Remy Ishak celup.
Antara pelanggan, CEO, kawan baik dan Remy Ishak celup, mana satu yang dapat menyewa hati Nur dengan ringgit cinta? Dalam hidup, hanya ada dua pilihan, tanpa dia, kita boleh hidup atau, tanpa dia, kita tak boleh hidup. Yang mana satu… pilihan Nur?


Bayangkan watak gadis yang kasar dan meminati warna merahjambu dan suka memakai jersey menjadi agen yang membantu masalah perhubungan. Kelakar bukan jalan penyelesaiannya.

Nur yang sudah biasa disewa, memang sudah biasa dengan kitaran hidupnya menjadi isteri yang bakal disewa untuk beberapa hari sebelum diceraikan selepas beberapa jam mereka berkahwin. ‘Bercinta’ dan ‘berkahwin’ dengan ramai lelaki membuatkan Nur masak dengan perangai lelaki. Tidak diduga yang disewa adalah bakal suaminya dalam dunia sebenar. HAHA!

Kalau nak tahu Nur pilih siapa sebagai pasangan hidupnya. Kena baca ebuku sepenuhnya bersama kami di e- sentral.

 eBook penuh boleh didapati di E-Sentral.com
https://www.e-sentral.com/search/byid/71833/isteri-untuk-disewa