REVIEW PLEASE… JANGAN TACKLE AKU!

9789674462215-medium

EBUKU PLEASE… JANGAN TACKLE AKU! OLEH SITI ROZILAH

MENYANGKA yang dirinya telah dizalimi Eizhan, kekasihnya sendiri, Nur Naziha mula membenci lelaki. Dia kemudiannya bekerja di sebuah farmasi di Mentakab. Di situ, dia diburu cinta Lokman Azad, duda kematian isteri.

Lemas dikejar cinta duda itu, Nur Naziha nekad letak jawatan dan kembali ke Kuala Lumpur. Tetapi, di kota raya itu juga hidupnya tidak aman. Eizhan yang tidak pernah melupakan Nur Naziha, terus mencari dan menagih cintanya. Begitu juga dengan Marzuki, abang tiri Eizhan yang ligat memburu Nur Naziha untuk memuaskan keegoannya. Kemudian, kemelut semakin meruncing apabila muncul Ridzuan Hakeem, seorang kanak-kanak lelaki comel di dalam hidup mereka.

Siapakah sebenarnya Marzuki dalam hidup Nur Naziha? Dan siapakah kanak-kanak yang bernama Ridzuan Hakeem itu? Di antara Eizhan, Marzuki dan Lokman Azad, di pangkuan siapakah kasih Nur Naziha mendarat?

“Hei, my girl! Relakslah dulu! Nampak aje handsome boy ni, terus nak lari. Kenapa? Kau bencikan aku ke, Ziha?” – Eizhan.

“Banyaklah kau punya my girl! Eee… meluat!” Nur Naziha.

“Ah, tak boleh jadi ni! Tidak! Aku tak rela kalau milik aku dirampas Eiz!” – Marzuki


Sebuah cerita yang mempunyai jalan cerita yang menarik walaupun sedikit berat. Ziha yang pernah melalui liku hidup yang sangat berduri hingga cintanya terpaksa digadaikan kepada yang bukan berhak.dapat beberapa watak yang wujud dalam cerita ini jadi, anda perlu menghayati jalan cerita supaya tidak terlepas momen- momen penting dalam novel ini.

Kalau nak tahu apa yang terjadi kepada watak- watak daripada cerita ini, kena baca la ebuku penuh daripada e- sentral.

eBook penuh boleh didapati di E-Sentral.com
https://www.e-sentral.com/search/byid/75688/please-jangan-%E2%80%98tackle-aku