REVIEW MAGISNYA CINTA

9789670092013-medium

MAGISNYA CINTA OLEH SYAMNURIEZMIL

Cinta itu seperti magis. Sihirnya boleh membuat seseorang yang waras boleh jadi gila, hilang boleh cari, hati boleh diganti dan benci… boleh tinggal seinci. Ya, cinta itu magis. Hebat kuasa yang ada pada cinta, yang hanya bermula daripada rasa.
Kerana cinta, Adib Haiman sanggup melepaskan orang yang dicintai. Kerana cinta, Rose Khadeeja mengikut kata hati. Kerana cinta, Natasha Erynna sanggup berdendam. Kerana cinta, Megat Razeen sanggup mengambil kesempatan. Kerana cinta, Megat Waiz Yafiq sanggup pasrah dan reda. Kerana cinta, Cinta Alana sanggup mengikut kehendak orang tua. Kerana cinta, semuanya sanggup berbuat apa saja.
Namun…
Adakah semua kesanggupan itu ada nilainya? Akankah mereka bertemu dengan cinta sejati?
Semuanya bermula pada satu rancangan yang dibuat oleh Rose. Kononnya mahu menegakkan keadilan ke atas percintaan kawan baiknya, Natasha yang kecundang dengan Adib. Namun akhirnya, hati Rose pula yang tersangkut. Itulah, magisnya cinta buat benci bertukar sayang. Rupa-rupanya, Adib turut mempunyai perasaan yang sama terhadap Rose.


Manisnya, bak bulan jatuh ke riba… punyalah gumbira bila dapat peluk Magisnya Cinta..  Memang langsung tak dapat lupakan CRK ngan Adib Haiman. lagi  x boleh lupa pada jahatnya seorang Natasha. Tapi kali ini, rasa penuh gitu. bukan sahaja kisah Adib Haiman & CRK, muncul lagi kisah MWY dengan C. Alana, tambah lagi Megan Razeen ngan Natasha.. Perfect!!! hehehe

Sajian2 part depa masih gaduh2 manja tue mmg xleh dilupai.. comey angat!! Masuk plak part iman tertinggal la, mmg cair dan sengih sorang2.. hehehe

Senang kata, tak pernah mengecewakan!

eBook penuh boleh didapati di E-Sentral.com
https://www.e-sentral.com/search/byid/79842/magisnya-cinta