[REVIEW] Cinta Di Sujud Terakhir

 

 

Cinta Di Sujud Terakhir oleh Ai Indah

“Kira dan Rusdi… putus tunang.” – SYAKIRA

Tunang putus, tunang putus, tunang putus. Sedar tak sedar dah 10 kali Syakira tak dapat peluang nak menjadi isteri orang. Cuma dapat gelaran tunang dan bekas tunang orang je.

“Belek muka saya lama-lama, kenapa?” – ABDUL HAMID

“Maaf bos, masa bos angkat kening tu saya teringat ayah saya. Dia suka angkat kening bila tanya saya soalan. Tu terpukau tu.” – SYAKIRA

Dan tanpa Syakira sedari, sikapnya yang clumsy dan suka merepek bukan-bukan itulah yang buatkan Abdul Hamid rasa terhibur.

‘Terima kasih juga sebab suka saya,’ – ABDUL HAMID. Dapatkah mereka bersama melakar cinta sampai ke syurga?


Cerita ni sangat la ringkas! Selak-selak page tau-tau dah habis (hence the price). Bagi saya ebook ni very insta-love. Mereka kenal dekat office lepastu boleh nampak dah bunga-bunga cinta time tu. Cuma Syakira ni jual mahal. Mereka juga melalui detik hampir mati. Jeng jeng jeng… Apa terjadi? Haaa, kenalah baca. Nak cerita banyak-banyak tak boleh memandangkan cerita ni pendek je comel.

Siapa rasa bosan-bosan takde apa nak buat, boleh try baca ebook ni. Penulisan oleh penulis mudah difahami. Bagi saya kelakar juga duo si hero dan heroin ni. Jangan lupa support karya penulis tempatan kita ni 😉

Link untuk pembelian ebook ini tertera di bawah:

https://www.e-sentral.com/book/info/340627/Cinta-Di-Sujud-Terakhir’