[REVIEW] CIK SERBA TAHU

CIK SERBA TAHU Oleh Syamnuriezmil
Bermacam-macam usaha yang Carl Adham buat untuk memikat hati Aerna, namun untuk menerima lelaki itu memang agak payah. Mana tidaknya, mereka baru saja bertemu. Tiba-tiba lelaki itu ajak dia bertunang kemudian bernikah? Gila ke apa???! Semua orang di ofis gelarkan Aerna sebagai Cik Serba Tahu sebab semuanya dia boleh tahu. Sebab benda yang diagak selalunya betul dan banyak rahsia yang dia tahu terutama rahsia Encik Ben dan Encik Bun. Dan disebabkan serba tahunya itu, bapaknya bimbang jika anaknya itu terlupa tentang diri sendiri. Bapak Aerna nekad untuk cepat-cepat mengahwinkan anaknya dengan sesiapa saja yang gentleman asalkan Aerna membuka hati untuk menerima cinta. Adakah Aerna akan bersedia membuka pintu hatinya seperti yang dipinta oleh bapaknya?

Pada pendapat admin, cerita ni best and simple. Tak terlalu hard feeling sampai meleleh air mata. Okay laa kan untuk hilangkan stress. Jalan cerita yang santai dan watak heroin, Aerna Isyqee yang easy going tu memang jadi penarik kepada novel ini. Watak hero, Carl Adham yang cepat sangat suka kt Aerna tu jadi musykil sikit, Style penulis ni memang nak pembaca imagine ending dia macam mana. So, readers kene beli dan baca eBook ini ye!
So far, itu adalah ulasan buku yang dapat admin kongsikan kepada readers pada hari ini. Kalau readers nak dapatkan ebook ini, boleh klik pada link di bawah.
eBook penuh boleh didapati di E-Sentral.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *